Pippi På Fåglar...

 
Ja, "pippi på Fåglar" kan man väl nästan säga att jag har. Jag vurmar varmt för de vingförsedda Vännerna och matar dem konstant nu under rådande vintertid. Och döm om min förvåning och glädje när denna lilla rara Fågel-familj helt plötsligt slagit sig till ro på mitt vardagsrumsbord... Helt utan förvarning satt de där på betongfatet under murgrönans rankor och kvittrade... ;-) Och SJÄLVKLART får de stanna kvar här hos mig! =D
 
De påminner väldigt mycket om en annan Fågel-familj jag skymtat på jobbet... Kan det månne vara densamma som helt enkelt slagit följe med mig Hem...!?! Jag tror nästan det... ;-) Och som en sann Djurens Vän lär det bli utfodring och ompyssling även för dessa små Sötnosar såklart! =D

Trolda - "A True Bird..." ;-)

Kommentarer
Postat av: Mormormu

De (fåglarna) såg nog att du är en äkta djurvän, och tog chansen att följa med hem. Söta är de också!Jag hoppas på att komma iväg för att införskaffa lamporna i helgen..Kramar!

Postat av: Saras Inredning

Men vilka söta små fåglar =) Och passar alldeles utmärkt där på ditt betongfat med hjärtan och murgröna :)Kramkram/sara

2010-02-06 @ 00:23:19
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Poppins

Jag tror det är bra att jag inte jobbar på samma ställe som du. Tänk så mycket jag skulle handla! Jag skulle jämt ha något med mig hem och lönen skulle väl krympa ihop till ingenting. Dina små skyddslingar är jättesöta och jag förstår att du gärna vill att de stannar hemma hos dig. De ser ut att trivas ganska bra med murgröna och utspisning.

kramar från Poppins

2010-02-06 @ 18:23:12
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Mauden

Dessa små söta fåglar hade ju faktiskt kunnat få bo hos mig också, för de lär ju inte flaxa iväg och få mitt hår att resa sig rakt upp ;)

Ser fram emot fredagen och all Latte vi ska häva i oss :))

Kramis

2010-02-07 @ 03:12:19
Postat av: milla-andante

Tillbaka i bloggvärlden igen...:) Och då möts jag av dessa söta pippifåglar, såååå underbar lykta och väldigt fina och tänkvärda ord!!! Visst är det ju så att det handlar om att prioritera här i livet... även om man ibland hamnar i lägen då man liksom glömmer av det och bara maler på... Detta får vi prata mer om över en kopp kaffe hos mig... vad sägs om tre måndagar... den första mars? Då kanske vi kan kalla det för VÅRFIKA förhoppningsvis...!:)

Kram

2010-02-07 @ 14:32:24
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback