Söndagsbilden

 
Så är ÄNTLIGEN trista månaden JANUARI inne på sista versen! =D För inte kommer då JAG sakna den...varken minusgraderna eller snön, ej heller bristen på ljus. Och denna sista januaridag summerar väl hela månaden på ett ganska bra sätt tycker jag; snö, kyla och gråväder. Den gångna natten hade vi 18 minus, och nu i skrivande stund är det 10 grader och det är INTE behagligt. En promenad SKALL det dock bli (ÄNDERNA måste ju matas! :)) och efter den blir det till att ta en FIKA på det lokala "konditoriet" - den Käre Sambon vill nämligen ha en SEMLA! För egen del står jag dock gärna över en sådan och väljer då hellre Äpplekakan den goda. 

Nu är det med stor glädje man tar ett steg närmare VÅREN! Det märks tydligt att LJUSET har kommit tillbaka och det  känns OERHÖRT skönt att som sagt lämna januari bakom sig. Februari är ju dessutom KORT, och innan vi vet ordet av så har vi snart månaden MARS framför oss... ;-) Och säg den Sol som inte värmer i mars!?! =D

Jag tycker Kung Bore borde falla till föga nu och inse att Han faktiskt ÄR en "looser" - hur Han än bär sig åt! Det ÄR snart slut på vintern och det ÄR snart Vår, så varför inte lika gärna ge upp NU!?! =D 

Trolda - With Weekly Report! =D 

Kommentarer
Postat av: Mormormu

Vad fint ni har i vardagsrummet!! Blev inspirerad, speciellt av de nya lamporna, de måste jag kolla in på Ikea. Hoppas det inte gör något att jag härmar dig!?Kraam!

Postat av: Mormormu

Snällt jag får härma er, ser att vi har likadana soffor också... Vad har ni för färg på väggarna? Det ser så varmt och mysigt ut!

5 hg skinka är mycket! Tack för jämförelsen ;-)

2010-01-31 @ 18:53:26
URL: http://mormormu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback