Favoriter Just Nu

 
Klara FAVORITER just nu är de VITA Blommorna! Här ljuvliga Ranunkler, lime-vita Papegojtulpaner, romantisk Brudslöja, doftande Poppel och Grönt. Åhhhh, så ljuvligt!
 
Och i Köket doftar det underbart från ROSMARIN! Matnyttig, läcker och som här, ståendes i den gamla plåtburken från chokladfabriken, är den oemotståndlig!
 
Och så har vi PÄRLHYACINTEN - denna lilla blygsamma varelse som ger så mycket hopp om de stundande ljusare tiderna! En Skönhet i knoppigt tillstånd, en Drottning i blom!
 
Och sist men absolut inte minst... VÅR-SOLEN, som med sina värmande och magiska strålar skänker Livslusten tillbaka, väcker Känslorna till Liv och ger oss det just nu LJUVLIGA ljudet av TAKDROPP! Dripp, dropp, dripp, dropp...ju mer det droppar och låter, desto närmare tar vi oss det faktum som man längtar efter så nu - VÅREN!!!DETTA kallar jag just "Favoriter Just Nu!!!" =D

Trolda - With Favourites! =D

Kommentarer
Postat av: Saras Inredning

Åh vilken underbar bukett :)

Ja allt är så himla fint!

Gillar vad du gjort på våningsfatet.. kanske jag ska plocka fram mitt och trixa lite. Alltid bra med inspiration.Så HÄÄÄRLIGT med sol!!!

Kramkram/S

Postat av: Ann Catrine

Jag får sån inspiration när jag ser dina vackra arrangemang! Måste ta en titt i lådor och skåp,samt ta en tur till blomsterhandeln...Kramar!

2010-03-04 @ 13:04:16
URL: http://mormormu.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Ingen kan som lilla Trolda trolla med grönt o skönt! Blir så himla fint!!

Här har nyss sista fönsterbrädan kommit på plats...men minus 15 ute inbjuder inte till att släpa ut växter i kylan! Fast två pelargonskott har fått flytta in....och nån fuskväxt!

Kramen o ha en härlig fredag!

Ragnvi

2010-03-05 @ 06:58:49
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Inga M

Blir det så att man gillar den vita färgskalan om man, som Du, jobbar med mycket blommor och mycket runt omkring?Här i Värmland blev det tvärslut på värmen, just nu visar termometern -20 grader!

2010-03-05 @ 07:33:53
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Sara

Wasaloppen?! Men du det har jag helt glömt/missat :) Det låter inte helt fel med middag hos goavänner!!Ha en underbar FREDAG och helg (med shopping).

Kramkram/Sara

2010-03-05 @ 10:00:21
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Lily

Livet börjar vända åter :D

Ljuvliga blommor är en stor hjälp på vägen..

Kram Lily

2010-03-06 @ 09:14:55
URL: http://lilysnewplace.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback