Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild" bjuder på gråmulet väder och cirka sex plusgrader. Solen har gjort några försök till att bryta igenom den täta moln-massan men utan resultat. Man kan ändå KÄNNA och DOFTA att det är VÅREN som faktiskt ÄR här! Och ikväll lär vi ju garanterat märka att LJUSET råder och regerar i och med att "sommartiden" infunnit sig i vårt avlånga land - HÄRLIGT! =D Ännu ett Vår-tecken är att årets första TIPSPROMENAD gått av stapeln för oss idag - MYSIGT! =D
 
Speciellt mysigt JUST NU kanske inte denna synen är... ;-) Men om några dagar lär det förhoppningsvis se desto bättre ut! =D Vi är alltså igång igen med den återstående renoveringen av vår Lägenhet! (Och när jag säger "VI" så är det alltså jag och min käre Sambo, och det är väl Sambon som just är "vi"... ;-)) Det är trappan ner till hallen man ser här, och tidigare var den täckt med en fruktansvärt ful och illaluktande HELTÄCKNINGSMATTA, som i stort sett åkte ut direkt efter inflyttningen. NU skall den istället målas VIT och likadana tapeter som i Vardagsrummet skall sättas upp på väggarna, eftersom trappan just kommer upp i mitten av det rummet. 

Vi har ju haft ett "jul-uppehåll" (!) i renoveringen som väl blev lite längre än beräknat... ;-) Men nu med VÅREN´s ankomst får man onekligen LUST igen till att pynta och greja iordning saker och ting och energin sprudlar! =D Efter TRAPPAN återstår så Hall, Badrum och Kök - men var sak har sin tid, och vi känner ingen orsak till att stressa på, utan tar det som det kommer. =D 

Trolda - With Weekly Report And Renovating! =D  

Kommentarer
Postat av: ejmis

Visst är det vår i luften även om jag tror att den just för dagen kommit av sig lite.

Postat av: Ann Catrine

verkar vara samma gråa väder över hela landet just nu...Ha en go söndagskväll//Kram

2010-03-28 @ 18:04:57
URL: http://mormormu.blogg.se/
Postat av: Mija

Ser ni har haft samma gråmulna väder som oss, + att det flög lite snö i morse!

2010-03-28 @ 19:56:57
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Poppins

Det låter förnuftigt att låta saker och ting ta den tid som det tar. Varför stressa?

Här har det varit riktigt varmt ett par dagar och jag har börjat klippa rosorna. Tar det lungt och tar en ros då och då. Precis som ni så låter jag det ta den tid som tar.

kramar från Poppins

2010-03-28 @ 20:31:08
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: Ragnvi

Tjena! Vill bara tala om att här vräker snön ner nu...suck! Då blir man gladare av att kika in till dig! Finfina ljusstakar!

Kramen!

Ragnvi

2010-03-29 @ 18:42:44
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Saras Inredning

Åh det kommer att bli superfint =)

Vilket jobb att ta bort heltäckningsmattan från trappen!! Vi har typ samma modell ner till gillestugan med heltäckningsmatta, lite lagom 70-tal med orange och brungrillrigt =)Vi har planer på att (äntligen) renovera tvättstugan så ikväll kommer det en snickare som ska titta på vår planlösning.Här har det snöat massor och nu på morron var det -6 grader, men till helgen har dom lovat 7-8 plusgrader minsann :)kramkram/Sara

2010-03-30 @ 07:45:46
URL: http://katterochpasta.blogg.se/
Postat av: Ragnvi

Tjena! Idag gnisslar jag lite till!

Kramen!

Ragnvi

2010-03-30 @ 19:10:55
URL: http://rankans.blogg.se/
Postat av: Laijnen

Hello trolda! Det var längesedan nu. Du ligger som vanligt inte på latsidan ser jag ler. Bra val att ta bort heltäckningsmattan. Kommer nog att bli jättefint i din trappa.

Nu har jag inte varit här som sagt på ett tag, men har ni flyttat till ett hus möjligen? Roligt i så fall.

Jag ligger på Sahlgrenska, har precis gjort en njurtransplantation. Allt har gått jättebra. Men man är lite mör, trött osv.

Ha en skön kväll/Kram Laijnen

2010-03-30 @ 20:49:34
URL: http://laijnen.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback