Golvläggning Pågår! :)

 
Vi håller på och lägger nytt GOLV i den lilla Hallen i "Residenset"! :) (Och Ni som "känner" mig vet ju vem "VI" är när det kommer till mer praktiska ting inom Hemmets väggar...-Det är alltså den käre Sambon som fixar och donar och gör det så fint! Men sedan blir det min uppgift att PYNTA, så LITE delaktig blir jag ju trots allt! ;-))
 
Här ser Ni lite av hur golvet ser ut nu innan! Inte ett golv i MIN smak iallafall. Då är jag alltså betydligt nöjdare med det golv som är på gång! :) Det skall dit lister och så vidare naturligtvis, och allt är utlovat att bli helt klart till helgen. Senare skall det även införskaffas en trevlig liten BYRÅ har jag tänkt. En och annan vacker TAVLA får det väl också tillföras, men allt det där KOMMER vad det lider... Jag är just nu bara riktigt nöjd med golvet hur som helst! =D

Trolda - "With New Floor"! =D

Kommentarer
Postat av: Ann Catrine

Ser fram emot att få se slutresultatet!Kramen

Postat av: Lily

Mycket snyggare, spännande att se slutresultatet!

Kramiz

2010-09-15 @ 21:33:39
URL: http://liljekonvalj.blogspot.com
Postat av: Inga M

Det ska bli spännande att se Din pyntning sen!

2010-09-17 @ 00:06:20
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: milla-andante

Då kan jag säga det med en gång. Ni behöver INTE rulla ut röda mattan när jag kommer..! Jag går mycket hellre på det snygga golvet!!!!!Och du dekorationsmästare där... lyktan är såå läcker!!!! Vilken tu... jag menar otur att den gick sönder;)Vi ses snart!!!:)

Kram

2010-09-17 @ 14:29:44
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Nicki

Va härligt med ny matta, den före är lite tråkig. Har liknande i sovrummet men ska få klickgolv där istället. =)Håller med Milla, du är verkligen en dekorationsmästare!Kramz

2010-09-19 @ 10:56:15
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/
Postat av: Ingrid ♥

Snyggt

Kram Ingrid

2010-09-19 @ 16:18:08
URL: http://ingridspotpurri.blogg.se/
Postat av: Poppins

Mycket snyggt golv! Så bra det måste vara med en händig person i huset. Själv är jag händig men gillar inte så stora projekt. Mannen tillhör de som har tummen mitt i hand.

kramis

2010-09-19 @ 17:23:11
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback