Höst-Mys! =D

 
Jag gillar Hösten! Många blir smått deppiga och tycker det känns jobbigt när denna färgrika och vackra årstid inträder, förvisso med en del regn och rusk och mörkare kvällar, men det blir alltså INTE jag. Jag MYSER och TRIVS, tänder mängder med LJUS, passar på att bjuda hem Vänner på middag eller fika, och läser gärna både böcker och tidningar i sällskap med en stärkande kopp thé under en värmande filt. :)  
 
Jag njuter naturligtvis även av att strosa runt utomhus och av att få ta del av Moder Natur´s fantastiska utbud denna årstid, och plockar GÄRNA in diverse rekvisita för att pynta med i Hemmet. Det är väl aldrig så vackert ute som nu egentligen med alla mustiga och varma färger!?! Träden dignar av frukter och bär, löven skiftar i diverse kulörer och det är fullt med material som bara ligger och väntar på att användas. :) 
 
Och det behövs inte så mycket för att få det lite MYSIGT inne heller... Här har jag skördat lite av det som växer alldeles runt husknuten Hemmavid. Inga märkvärdigheter alls, men vackert på ett fat tillsammans med ljus, och det enkla arrangemanget ger absolut en HEMTREVLIG känsla som gör att man trivs. =D

Trolda - "Autumn-Girl" =D

Kommentarer
Postat av: Ingrid ♥

Ljus som är så mysigt.

Härliga bilder

Kram Ingrid

Postat av: Inga M

Du lyckas göra så fint av så lite och av sånt som bara finns där! En del människor har den förmågan och igår var vi på besök hos en av dem. Det är njutbart som att vistas i ett konstverk att få vara i ett sånt hem på besök.

2010-09-26 @ 09:34:17
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Inga M

Du lyckas göra så fint av så lite och av sånt som bara finns där! En del människor har den förmågan och igår var vi på besök hos en av dem. Det är njutbart som att vistas i ett konstverk att få vara i ett sånt hem på besök.

2010-09-26 @ 09:34:19
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Ann Catrine

Älskar hösten!

Mår som allra bäst då,

både fysiskt och psykiskt!Ha en fortsatt härlig söndag//Kram

2010-09-26 @ 14:41:46
URL: http://mormormu.blogg.se/
Postat av: Nina Lindh

Just det ja, jag ska sno av grannens äpplen. De ligger i alla fall mest på min sida tomtgränsen... så då får jag ta dem till dekoration. Bestämmer jag. :P

2010-09-26 @ 21:05:51
URL: http://ninalindh.blogspot.com
Postat av: Mauden

Även om det är lite ledsamt att sommaren är slut så har hösten onekligen en hög mysfaktor :D Med lite fint pynt blir det än bättre =)

Kramen !

2010-09-27 @ 08:28:59
URL: http://enmarken.se
Postat av: Poppins

Javisst är hösten en härlig årstid! Jag älskar hösten: den klara höga luften, doften av rök eller löv som multnar, skörden att njuta av, att få bylta på sig varma goa kläder, tända ljus och mysa!

Tyvärr har jag dock även fått ta del av den tråkigare sidan och har fått en dunderförkylning. Haha!

kramar från en täppt Poppins

2010-09-28 @ 14:21:51
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback