Söndagsbilden

 
Veckans "Söndagsbild" är från tidig morgon då jag tyckte gryningsljuset var så vackert tillsammans med den lätta dimman över Havet. Det såg redan då ut som om det skulle bli en SOLIG och vacker höst-dag och det är precis vad det varit hela dagen. :) Men rejält kyligt var det i morse, och lokalt i området har det även varit frost nu ett par nätter i rad. Temperaturen under dagen har dock stigit till iallafall arton grader i skuggan, och har man vistats i den härliga Solen har det varit betydligt varmare. 
 
GÅRDAGEN var också SOLIG, och förutom att jag hade mina kära Väninnor på middag - vilket ju också det får Solen att lysa! - var jag och den käre Sambon på RALLY!  
 
Det var en deltävling i det "Väst-Svenska Rallyt" som gick av stapeln bara några kilometer hemifrån, och tävlingen kördes genom de lokala skogarna på olika grusvägar. Fråga mig inte vem som VANN, för riktigt så intressant var det nu inte... ;-), men riktigt kul att titta på var det hur som helst! Och huuuuuu vad de körde...!(Även om det nu inte syns på bilderna... ;-)) 

Dagen idag har annars varit helt fantastiskt underbar med en hel-dag i det lilla pittoreska samhället på väst-kusten som heter GRUNDSUND, och bilder från vistelsen därifrån KOMMER, var så säkra! =D 

Trolda - With Weekly Report! =D

 
 
 

Kommentarer
Postat av: C

Ser lite ut som nar Hjart-Ove (forare) och brodern

Eitel Larsson (kartlasare) deltog i rally i mitten av 1980-talet: ALLA lag i bredsladd i kurvan UTAN Eitel och kompani som bara kom i sin SAAAAB V4 som pa en sondagsutflykt!

2010-09-05 @ 21:11:55
Postat av: milla-andante

Ja vilken härlig dag det har varit idag!! Kul med utflykt!:)

Vad roligt det ska bli att träffas om ett par veckor!!!!!!

KRAM


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback