"Delad Glädje..." ;-)

 
För ganska så länge sedan skickade jag efter en PLANSCH från en "inredningsbutik" på nätet, som visade sig vara i ett "GIGANTISKT" format! Iallafall bra mycket större än vad JAG trodde... ;-) (Hade jag tänkt lite mer efter kunde jag ju ha läst måtten INNAN jag skickade efter planschen...men impulsiv som man nu är, så gjorde jag alltså inte det... ;-)) 

Med en  takhöjd på knappt 2,20 meter kändes den ALLDELES för stor, och planschen har blivit liggandes i en garderob. Tills härom dagen, då jag kom på att man ju faktiskt kan DELA på den och göra TVÅ tavlor av den istället! =D Ramarna fyndades i en "loppis-affär" för 50 kronor/styck, och jag tycker verkligen det blev riktigt bra även på detta viset. Dessutom fick jag ju ett bevis på deviset DELAD glädje är DUBBEL glädje!

Trolda - So Clever... ;-)

Kommentarer
Postat av: Ann Catrine

Smart, och snyggt blev det verkligen!P.S

Vad består motivet av, riksvapnet?

Postat av: Lily

Smart idé!

Blev jättefint

Kram Lily

2011-02-23 @ 18:00:20
URL: http://lilysnewplace.blogspot.com
Postat av: Inga Magnusson

Ramar kan man ju som Du gjort fynda på loppis. Och sen sätta in rätt bild. Det ska nog jag göra som vill ha en svulstig 1700-talsbild i en oval liggande ram. Har letat men det finns ingen att köpa färdig. Jag ska ha den i tvättstugan.

2011-02-24 @ 07:02:55
URL: http://inga.blogg.se/
Postat av: Saras inredning

Hahaha... jamen du är så SMART!Och jag glömde säga även URSNYGG mamma till söte Linus =)Kramkram/S

2011-02-24 @ 14:09:02
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: milla - andante

Visste ju att du var clever innan men dina mammahormoner kanske har gjort dig ÄNNU smartare!:) Jättefint!!! Ser gärna dessa tavlor live imorgon OM DU KAN!! Själv har jag mycket på förmiddagen men hinner allt en fika på e.m om du kan och orkar då, annars är jag fri som en fågel nästa vecka också! Kram så länge!

2011-02-24 @ 15:58:42
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Poppins

Snyggt! Och det gäller att hitta alternativa lösningar om man ställs inför ett problem. Du fick två jättefina tavlor.

2011-02-24 @ 18:56:36
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: milla - andante

Ringde alldeles nyss... ville bara säga att jag gärna tittar in på en fika i eftermiddag! Dagen har blivit lite uppochnervänd så jag kan behöva ta mig en promenad in till byn! Och ÄNTLIGEN få träffa en viss liten kille!!!!Jag testar och ringa senare ifall du inte ser detta!

KRAM

2011-02-25 @ 10:41:51
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback