Sommar I Juni! =D

 
Redan JUNI!?! Oj, tiden verkligen bara rusar iväg! Och nu verkar det äntligen som om VÄRMEN och SOLSKENET också skall komma för att stanna - underbart! =D

Ja, som SMÅBARNS-MAMMA (=D) går dagarna VERKLIGEN fort! Är det inte blöj-byte eller mat, så är det lek och bus... Det allra bästa just nu är att packa en liten korg med mat till mig och Linus och gå ut i den närliggande PARKEN. Där breder vi ut en filt och bara MYSER i grön-gräset tillsammans. Vi kikar på spirande växter och förunderliga insekter. Stora TRÄD är en Favorit, och så mycket roliga FÅGLAR som huserar där! Där emellan går vi till GUNGORNA och tar oss en svängom - allt till Mamma´s fantastiska sångröst och Linus glada skratt... ;-)

Vi går även till Havet och kikar såklart. Där finns det ju intressanta saker som musslor och snäckor, sand och spännande stenar. För att inte tala om de stora och ofta skräniga MÅSARNA i skyn! Och på trädäcket är det ypperligt att krypa kan jag lova - allt under Mamma´s uppsikt såklart! :) Nu är dock själva KRYPANDET inte det primära...för "Lilleman" har numera lärt sig att STÄLLA SIG UPP! Och DET är ju hur kul som helst... ;-) Ett par vurpor då och då blir det tyvärr, och det är med Hjärtat i halsgropen man ser på...men det går bättre för var dag, och balansen blir allt stadigare. Och han ser så NÖJD ut där han står, hållandes i stolen eller bordet eller i mig. Lyckliga, söta Linus, lyckliga, glada Mamma. =D

Ja, det är sannerligen glada och härliga dagar! Och ligger det någon sanning i att ett "gott skratt förlänger Livet" lär väl jag bli flera tusen år...för så många härliga skratt det bjuds på tillsammans med Linus, så kan man inte annat! =D

En fin LÅNG-HELG önskar jag Er alla som kikar in här på min lilla Blogg! =D

Trolda - Happy Mother! =D 

Kommentarer
Postat av: Linda - Sprudla

Tänk vad mycket det finns att upptäcka som liten kille! Vilken lycka det är som förälder att få vara med om dessa upptäkter!!!

Ha en underbar helg =D

Kram, Linda

Postat av: milla-andante

Sitter här och ler...! Så mysigt det låter och tänk att man som förälder får uppleva allt igen på något vis, när varje grässtrå är spännande hihi;)



Vi hörs efter långledigheterna tycker jag!!

KRAM

2011-06-01 @ 23:55:18
URL: http://milla-andante.blogspot.com
Postat av: Marie-Louise

Vad härligt. Ta vara på din mammaledig sommar nu i år :) Kram

2011-06-02 @ 23:46:53
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilka underbara dagar du har, i detta nu och lång tid framöver :) Det finns mycket spännande i en gräsmatta att upptäcka.



Ha en underbar helg med mycket sol och skratt.



Vi ska till IKEA imorrn (lördag) - fylla på lite lager av allt möjligt. Vad vi nu kan behöva, egentligen är det Bauhaus och dörrar som är det primära men då IKEA ligger granne så är det liksom det som blir resmålet :) Iallafall för mig.



Kramkram/Sara

2011-06-03 @ 08:21:30
URL: http://blogg.magnusochselma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback