Möten I Livet :)

Det finns möten i Livet och så finns det MÖTEN. De där tillfällena då man inser att man just mött en människa som man aldrig kommer att glömma för deras fantastiska egenskapers skull, och som man definitivt vill träffa igen. Det kan handla om godhet, sprudlande energi, glädje till Livet och stor HJÄRTLIGHET. I detta fallet är det precis ALLT det det handlar om och det är dessutom alldeles äkta utan tillgjordheter (tyvärr en bristvara i dagens samhälle), och det gör det hela så värdefullt. 

Damen i fråga jag skriver om kanske känner igen sig (för hon kikar in här emellanåt...), eller så gör hon inte det, eftersom "hon bara är som hon är", hon TÄNKER helt enkelt inte på sina fina egenskaper.  Men jag känner att hon absolut är "värd" några rader här, och jag är så glad över att ha henne som förhållandevis ny Väninna. För FÅ är som hon - denna underbart vänliga Själ som ger mer av sig själv än hon tar. Fantastiskt fin är hon! =D

Anledningen till att jag skriver om detta är bland annat att jag tycker verkligen att man behöver få HÖRA om egenskaper som dessa i en allt mer "trångsynt" och egoistisk värld! Det FINNS äkta hjärtlighet, det FINNS Kärlek människor emellan, och det FINNS godhet och HOPP! Det är lätt att glömma av dessa viktiga ting när man snurrar runt i ekorrhjulet och anpassar sig till det allt mer krävande samhället.  Och för vad vore väl Livet utan äkta Vänskap och tillit till varandra!?! Det är ju faktiskt det som räknas!  

Damen i fråga är dessutom en kär Arbetskamrat emellanåt, och dagarna då jag vet hon skall komma går definitivt i dur! =D Så TACK käraste DU för att just DU är DU, och visar oss att GLÄDJEN och GODHETEN finns ibland oss - alltid! =D 

Trolda - With Friends! =D    

Kommentarer
Postat av: caroline

Tack kära du , man blir bemött som man förtjänar!!!kramar i massor DAMEN :))

2012-02-22 @ 21:42:56
Postat av: C

Och det finns t o m en Youtube-hyllning:

http://www.youtube.com/watch?v=UFAmbHSTKgM

2012-02-23 @ 10:07:48
Postat av: Linda - Sprudla

Underbart Trolda!

Så härligt med människor som utstrålar kärlek och värme. Du själv är en av dem!

Var rädd om er nyvunna vänskap och visst finns det hopp godhet och äkta hjärtlighet :)

Kram, Linda

2012-02-23 @ 11:25:41
URL: http://sprudla-linda.blogspot.com
Postat av: Sara

Hihi.. vad härligt att läsa dina rader. Jag blir riktigt avundsjuk på damen ifråga - för jag är ganska säker på att hon känner samma om dig :)

Ha en underbar fortsättning på veckan.

Kramkram

2012-02-23 @ 21:11:02
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: Marie-Louise

Vilka härliga ord du delar med dig utav idag :) Lyckliga ni som har funnit varandras vänskap. Kram vännen

2012-02-25 @ 19:43:09
URL: http://madredetres.blogg.se/
Postat av: lizaloop

Fint skrivet å du har så rätt, man ska låta människor man gillar veta det!!

2012-02-29 @ 22:35:25
URL: http://lizaloop.blogg.se/
Postat av: Poppins

Så sant! Det finns en massa goa och underbara människor runt omkring oss. Om man ser en persons goda sida och försöker behandla alla med respekt, blir man oftast bemött på samma sätt. Dina härliga sidor, Trolda, smittar av sig på oss alla!

kramar från Poppins

2012-03-04 @ 08:59:07
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com
Postat av: millandante

Åh så fint du skriver, och så sant att det är viktigt att uttala just det positiva!! Härligt med ny vänskap som känns så, och jag blir inte förvånad, ni är ju två om den:)Kram igen:)

2012-03-08 @ 23:17:24
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback