Boktips! :)

 
Jag tänkte först att jag skulle skriva "boktips för BARN" som rubrik, men det är faktiskt en bok väl så bra, trevlig och rolig för VUXNA! :)
 
SVENSKA BARNVISOR, av och med bland andraTina Ahlin, är en bok som innehåller 50 stycken barnvisor med musik, text och bilder. Om illustrationerna säger jag kanske föga, men Tina´s pianospel är väldigt passande att sjunga och nynna med till. Och det finns alltså texter och musik till samtliga sånger. Många av dem känner jag igen, och en del är helt nya för mig. Men ytterst trevligt är det att tillsammans med "Lilleman" (och Sambon, ej att förglömma...! ;-)) ta ton, sjunga och skratta. (Jag kommer dessutom på mig själv att vid ett flertal gånger om dagen gå och sjunga sångerna "i huvudet", så visst fastnar de där...!  ;-))
 
Ja, "Lilleman" har verkligen stor glädje av denna fina bok och det sjungs alltså både morgon, dag och kväll tillsammans i Familjen. Jag kan varmt rekommendera denna bok för Er som har barn i Er närhet och som vill få MYSIGA stunder tillsammans på ett härligt sätt! =D
 
Trolda - "Sing Along!" ;-)

Kommentarer
Postat av: Linda - Sprudla

Visst är det mysigt att sjunga tillsammans!!! Jag sjöng mycket med tjejerna när de var små, och de gillar ff att sjunga :)
Ha en fortsatt härlig vecka!
Kram, Linda

Postat av: Linda - Sprudla

Visst är det mysigt att sjunga tillsammans!!! Jag sjöng mycket med tjejerna när de var små, och de gillar ff att sjunga :)
Ha en fortsatt härlig vecka!
Kram, Linda

2012-07-17 @ 22:48:03
URL: http://sprudla-linda.blogspot.com
Postat av: Lily

Jo det är mysigt att sjunga tillsammans, sådan glädje :) Det sitter i än, glädjen att sjunga lite och att uppskatta musiken, glädjen i, och med den.
Ha det gott
Kram Lily

2012-07-18 @ 13:07:48
URL: http://lilysnewplace.blogspot.com
Postat av: C

Bra! Den kommande Gitarrguden har startat!

2012-07-18 @ 22:36:52
Postat av: Inga Magnusson

Sång o musik är roligt tillsammans med barn, nyttigt också för alla sinnen om jag nu ska vara riktigt frökenaktig! ;-)

2012-07-20 @ 06:26:09
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Poppins

Glädjen i musik och sång är stor. Och så kul att återuppleva gamla sångminnen från sin egen barndom.
Sommarkramar från Poppins

2012-07-24 @ 11:52:07
URL: http://poppinstradgard.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback