"Välkommen..." :)

 
Tänk vad "Blogg-Världen" är FANTASTISK! Jag har fått flera nya VÄNNER genom åren på grund av bloggandet, och ett antal av dem har jag även träffat i verkligheten. En av dem jag mött - och som ALLTID kommer att vara en av de bästa Vänner! - är Sara, eller Zassi som Hon kallade sig först. En KANON-GÓ tjej från Norrland! =D Och ÄNNU góare blir Hon ju när Hon skickar PAKET på födelsedagen såklart!!! ;-) 
 
För javisst, detta söta paket anlände lagom till min dag och jag blev så GLAD, så GLAD! =D Tuuusen tack käraste Sara!!! =D Skylten skall pryda vår HALL är det tänkt, och den kommer att passa alldeles utmärkt där som en fin hälsning till oss själva och våra gäster. Ja, jag säger det igen, Blogg-Världen ÄR fantastisk! =D
 
Trolda - With Friends! =D
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Visst är det mysigt med nya vänner på bloggen!

Grattis till både dig och Linus i efterskott. Jag har ju varit bortrest ett tag utom datorräckhåll så att säga så jag har inte kunnat följa allas bloggar.

Ha en bra dag!

Postat av: Sara

Åh men söta rara du!! Vilka härliga rader att läsa :-)

Jag är helt VÄRDELÖS på att vara ute i bloggvärlden nu - men ibland dyker jag upp. Som nu! Har till och med gjort ett eget inlägg.

kramkram

2012-11-12 @ 13:58:22
URL: http://blogg.magnusochselma.se
Postat av: millandante

Åh så gulligt av henne!!

Grattis i efterskott vännen!!

2012-11-17 @ 09:47:27
URL: http://milla-andante.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback