September!

 
Och så skriver vi redan SEPTEMBER!?! Vart denna SOMMAR tog vägen vet jag verkligen inte...men att den gick väldigt FORT vet jag. Så KÄNNS det, och VÄDERMÄSSIGT har det väl varit den sämsta på många år!? Iallafall om man med sommar menar SOL, värme och bad.
 
Men utöver VÄDRET så har det varit en HÄRLIG sommar! =D Det HAR blivit lite bad och det HAR varit en del SOL, och visst fanns de där ljumma kvällarna också - iallafall några stycken. Och vi har haft ROLIGT - riktigt roligt tillsammans i Familjen. "Lilleman" börjar bli "stor" och gör sig allt mer förstådd och förstår i princip allt. Han är glad och har lätt till skratt och vi både skrattar MED och ÅT... ;-) Vi har tillbringat mycket tid ute i vår älskade Natur och plockat bär av alla de sorter. Kollat in blad, stenar och mossa tillsammans med medhavd kaffekorg. Många och långa dagar TILLSAMMANS vid Havet, och vad slår väl det!? Vi har dessutom gjort några nya BEKANTSKAPER och ser med tillförsikt fram emot mer umgänge framigenom. :)
 
Så därför skrider vi in i "Höst-MYS-Månaden" september med förnöjelse och hopp. Hopp om en fortsatt fin framtid tillsammans och många glada skratt. VÄLKOMMEN höst! =D Och visst ÄR det väl MYSIGT så säg!?! =D
 
Trolda - "Autumn-Girl" =D
 

Kommentarer
Postat av: millandante

Håller helt med dig!! Hösten är fin! Och det låter som ni har laddat energi av sommaren trots inte allt för pålitligt väder;)
Tänk om vi skulle slå till med en fika denna höst också... hihi, inte en dag för tidigt (och innan din lilleman också hinner flytta hemifrån..;)
Nästa gång vi ses så bokar vi in ett datum!!

Varm höstkram

Postat av: Linda - Sprudla

Ja, lilleman har verkligen blivit en stor kille!!!
Nya bekantskaper och höstmys låter väldigt trevligt :)
Kram, Linda

2012-09-04 @ 07:52:26
URL: http://sprudla-linda.blogspot.com
Postat av: Eleonore

Tack för en mysig lekstund i går!! Vi uppskattade det, hela familjen! Och de fina handdukarna, ja, jag blev så himla glad! TACK!! Och kram på dig!

2012-09-04 @ 13:37:58
URL: http://mingubbrora.blogspot.com
Postat av: Inga M

Jag tycker också om hösten, klar och kall luft. Idag var det nästan nattfrost här så nu går det fort med gula löv och så.

2012-09-06 @ 07:23:48
URL: http://inga.blogg.se
Postat av: Sara

Gillar oxå hösten. Hög och klar luft - underbart när solen skiner.

Ha en skön helg,
Bamsekramar

2012-09-08 @ 14:50:27
URL: http://blogg.magnusochselma.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback