Härlig Vår! :)

 
Visst har vi väl en alldeles fantastiskt fin VÅR i år!?! Det är precis så där lagom varmt så man riktigt "hinner med" allt det magiska som sker. Man kan nästan följa VITSIPPORNAS framfart från dag till dag, man kan se träden så sakteliga knoppas, och fler och fler BLOMMOR skjuter upp ur jorden den fruktsamma. Nya "Vingförsedda Vänner" dyker upp varje dag, och det senaste tillskottet i det gebitet var ett gäng STARAR som tjattrade frenetiskt. Ja, enligt mig så är det verkligen en riktigt härlig Vår som jag njuter till fullo av! :)
 
Hemmavid har det planterats både inomhus och utomhus. Växterna inne har fått större krukor och ny jord, ute har det satts Penséer och lökväxter i krukor. Balkongen har gjorts fin och "sitt-vänlig" igen, och redan har det första kaffe-koppen där avnjutits. Inomhus har det dessutom "VÅR-STÄDATS" och det riktigt skiner om allt. :)
 
"Lilleman" har fått en "STOR" cykel och det trampas och övas för fullt! DET om något är väl ett härligt Vår-Tecken så säg!?! ;-)
 
Trolda - In Spring-Time! =D
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Inga M

Så vackert det är i backen! Vitsippor är verkligen vår!

Postat av: Poppins

Hej Trolda!
Så härligt att du njuter av våren! Visst är det underbart att allt vaknar till liv igen. Själv blir man också lite piggare och mer aktiv. Ha en skön påsk!
kramar från Poppins

2014-04-14 @ 22:04:20
Postat av: Marie-Louise

så vackert med alla vitsippor <3 Kram

2014-04-16 @ 14:16:34
URL: http://madredetres.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback